Menu Sluiten

Referenties

Bezorging 3

Referenties

Wie kan je nou beter vertellen hoe onze dienstverlening wordt ervaren dan onze eigen klanten? Met sommigen van hen werken we al jaren samen en zij vertellen je er graag over. Donna Italia vertelt in een interview met Out of Home Shops wat de samenwerking met ons voor hen betekent. Nieuwsgierig? Lees het item hier.

“We zijn ontzettend blij met de Leen Menken. Ze verlenen fantastische en stipte service aan onze klanten. Daarnaast staan zij altijd open voor feedback en groeien ze ook met de vraag van de klant mee. Hun professionaliteit en kennis van de markt is van een ongekend hoog niveau.”

Joël Goudsmit

Sapje


“In 2014 kwamen we bij Leen Menken. Voor de groei van onze startup waren we – met de hoge service die we willen bieden – voor een belangrijk deel afhankelijk van de diensten van Leen Menken (LM).

Zeker in de beginjaren moeten wij voor LM een luis in de pels zijn geweest; we zaten er bovenop en zijn zeer veeleisend geweest. We zijn daarin samen gegroeid. LM beschouwt onze drive en ambitie als inspiratie. LM is zoals de heer Leen Menken; aimabel, oprecht en ambitieus. De dienstverlening ontwikkelt nog steeds maar we weten inmiddels dat we nergens beter uit zijn.”

Murk Vermeeren

Frecious


“Als Kippie zijn wij enthousiast over de samenwerking met Leen Menken. De snelle informele communicatie bespaart ons een hoop zorgen, waardoor wij die energie in belangrijkere zaken kunnen steken.

Met Leen Menken als vaste distributiepartner zijn klachten over bezorgbestellingen zeker 80% afgenomen, met zeer tevreden klanten als gevolg. Op het gebied van gekoelde levering zien wij geen betere optie en kijken wij uit naar een plezierige en succesvolle langdurige samenwerking!”

Team Kippie

Kippie


“Onze samenwerking met Leen Menken is er eentje waar we ontzettend blij mee zijn. De flexibele en persoonlijke aanpak van Leen Menken gaat goed samen met de snelheid waarin wij van Marley Spoon opereren. Marley Spoon heeft in 2020 een grote groei doorgemaakt en het hebben van een betrouwbare partner als Leen Menken, die snel schakelt, meedenkt in oplossingen en niet terugdeinst voor een uitdaging, is een zeer belangrijke factor geweest in onze groei. Hartelijk bedankt, Leen Menken! We kijken ernaar uit samen nog velen klanten te voorzien van onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten.”

Team Marley Spoon

Marley Spoon 〉


“NextDeli heeft voor Menken Logistics gekozen als haar vaste distributiepartner. Onze klanten geven aan tevreden te zijn met de leveringen, de keurige verzorging ervan en de communicatie erover. Datzelfde geldt voor NextDeli als platform!”

Ben Hansen

NextDeli BV


‘’Leen Menken is voor ons een uitstekende partner. Ze zijn goed bereikbaar, betrouwbaar en flexibel. Voor een start-up als Oma’s Soep is dat zeer belangrijk’’. 

Martijn Canters
Commercial Manager 

Oma’s soep〉


Ook door ons geholpen worden?

Wil je weten wat Leen Menken voor je kan doen? Neem contact met ons op.