Menu Sluiten

Kwaliteit

Bezorging 3

Kwaliteit

Je kiest voor een bedrijf om zaken mee te doen en hoopt dat zij ook echt de kwaliteit gaan bieden die zij beloven. En dat die kwaliteit ook blijft natuurlijk. Wij zeggen niet alleen wat we doen, maar doen vooral wat we zeggen!

Temperatuur meting

Track & Trace

Data rapportage

Leen Menken kwaliteit

Wij werken continu aan het verbeteren van onze kwaliteit. We onderzoeken, meten en verbeteren dat het ons een lieve lust is. Toch snappen wij ook dat jij als klant soms ook een onafhankelijk extern bewijs wil zien. Daarom hebben wij natuurlijk alle certificeringen die nodig zijn om verantwoording af te leggen dat wij op de juiste manier werken.

Periodiek informeren we je over onze performance. Bezorgen we op tijd, compleet en op de juiste temperatuur? We maken heldere afspraken over wat jij van ons mag verwachten en informeren je hierover middels duidelijke en gedetailleerde rapporten.

Wil jij weten hoe jouw klanten over onze kwaliteit ervaren? We kunnen dit voor je meten volgens de Net Promotor Score (NPS) en ook deze data delen we op frequente basis met je. Transparantie met een hoofletter T.

Certificering

Met gezonde trots presenteren we je hier daarom onze certificaten! Onze belofte aan jou dat wij de kwaliteit leveren die we beloven.

AEO certificaat

BRC certificaat

BIO certificaat

Leen Menken wil jou laten groeien

Wil je weten wat Leen Menken voor jou kan doen? Neem contact met ons op.