Menu Sluiten

Value Added Logistics

Value added logistics

Value Added Logistics

Ofwel, alle logistieke diensten die jouw (werk)leven een stuk gemakkelijker gaan maken. Zoals ompakken, labelen, containers lossen en pallettiseren en opslag van niet-ingeklaarde goederen (douane entrepot C) en procurement.

Ompakken en labelen

Verpakte producten waar een andere verpakking omheen moet? Een nieuwe sticker op de dozen? Ook dit regelen we graag voor je. We gebruiken uiteraard verpakkingen en labels die perfect in een koude omgeving blijven zitten.

Leen Menken labelen
Leen Menken magazijn containers

Containers lossen en pallettiseren

Importeer je goederen? Ook dan kunnen we je extra van dienst zijn. Containers lossen, goederen sorteren en op pallets zetten. Als je dit wenst kan dit zelfs zonder direct in te klaren (als goederen bijvoorbeeld weer direct doorgevoerd moeten worden buiten de EU). Wij zijn een geautoriseerd douane entrepot C.

Met dank aan ons AEO-certificaat kunnen we de goederen ook sneller doorvoeren. We nemen je dus niet alleen werk uit handen, het scheelt ook nog eens in je levertijd.

Procurement

Voor foodketens en foodplatforms regelen we de volledige ontzorging en ondersteuning van het proces. We managen de voorraden, roepen de goederen af, verzamelen de bestellingen waarna we bezorgen aan de eindlocaties. Laat ons doen waar wij blij van worden, zodat jij je kan concentreren op dat wat jij het leukste vindt!

Leen Menken fullfilment

Leen Menken helpt jou graag

Wil je weten wat Leen Menken voor jou kan doen? Neem contact met ons op.