Menu Sluiten

Orderpick

Orderpick

Orderpick

Wil je écht helemaal geen omkijken meer naar je logistiek? Wij verzamelen je bestellingen en we maken ze verzendklaar. Of het nu om pallets, rolcontainers of pakketten gaat, wij regelen het voor je!

Wij hebben een enthousiast team logistiekelingen die maar wat graag voor jou aan de slag gaan. Dan kan jij je voor 150% focussen op de verkoop van jouw product.

Tijdens het verzamelen van bestellingen zetten we ze netjes klaar voor verzending. Het kan worden verzameld op een pallet, op een rolcontainer of in een doos.
Eén ding is zeker; met onze orderpick service pakken wij jou zeker in! Inpakken is namelijk een vak apart, en wij zijn er dol op.

Picking HE

Picking CE

Ompakken

Stickeren

Ontdooien

Invriezen

Leen Menken magazijn

Orderdeadline

Van maandag tot en met vrijdag staan onze orderpick teams volledig tot je beschikking.

Bestellingen die op pallets klaar moeten worden gezet verzamelen wij om 10.00 uur voor de volgende dag, of op vrijdag voor de maandag erna.

Voor bestellingen die op rolcontainers moeten worden klaargezet of die als pakket meegaan met ons bezorgnetwerk starten wij om 14.00 met de leveringen van de volgende dag, of op vrijdag, voor de maandag erna.

Inpakken en verzamelen van de bestellingen

Op het moment dat de goederen binnenkomen, verblijven ze een tijdje in ons magazijn. Als ze weer moeten vertrekken, verzamelen we de bestelling, plakken er een label op en is de bestelling ready for take-off!

Met liefde pakken we je pakketten in of verzamelen we goederen op rolcontainers of pallets. Het gaat in de food vaak om broze en kwetsbare producten, daarbij zijn voorzichtigheid en dat extra beetje liefde essentieel.

Onze magazijnen zijn gekoeld op ongeveer 4 °C of vriezen op -18 °C. Speciale thermo verpakkingen zijn dus niet nodig. Je kan je eigen dozen gebruiken, en dus helemaal jouw stijl en maatvoering kiezen!

Wil je ook dat we jouw bestelling bezorgen? Hier lees je hoe.

Leen Menken inpakken
Leen Menken webshop

Koppeling met jouw webshop om de bestellingen uit te lezen

Er zijn veel verschillende webshops dus hebben wij één handig standaard Excel (csv) format waarin je de data vanuit je webshop kan zetten. Deze kan je via een webtool zelf naar ons uploaden of je kan het met een, voor jou handige, interval automatisch op onze server plaatsen. Zo heb jij alles goed geregeld. Voor starters hebben we op de webtool ook de optie om bestellingen handmatig in te voeren. Zo kan je snel beginnen en de ICT regelen wanneer jij daar aan toe bent.

Voorraadstanden en rapportages

Om je verkoop soepel te laten verlopen is het fijn dat je exact weet wat je op voorraad hebt staan.

Bij ons heb je altijd up-to-date inzicht in jouw voorraad en in de voorraadbewegingen door de rapportages die je van ons ontvangt (10 keer per dag of eens in de week, wat jij wil!).

Maar we hebben nog meer relevante informatie voor je. Zo kunnen we je op frequente basis informeren over onze performance en THT-overzichten met je delen.

Leen Menken voorraadbestanden
Leen Menken contact

Leen Menken helpt jou groeien

Wil je weten wat Leen Menken voor jou kan doen? Neem contact met ons op.