Menu Sluiten

Werken bij

Werken bij

Kom bij ons werken!

Wij vinden de logistiek pure magie. Wij houden van de dynamiek en veelzijdigheid. Een saaie dag ga je bij ons echt niet meemaken. Ook zijn we dol op verbeteren. Waar gehakt wordt vallen spaanders, maar door te leren van fouten en continu te verbeteren worden wij elke dag een beetje beter. Doe jij met ons mee?

Leen Menken wat we doen

Wat we doen

We staan aan het begin van een fascinerend tijdperk! In de foodbranche gaan gigantische verschuivingen plaatsvinden. Groothandelaren en retailers krijgen een ander soort functie, kleinere bedrijven krijgen meer kansen door online mogelijkheden en logistiek en milieu worden steeds belangrijker en ingewikkelder. Met name die laatste kilometer naar de klant is er één van uitdagende aard. Vooral als je dat op een verantwoorde manier wilt doen.

Het logistieke bloed gíert al sinds 1987 door onze aderen. Waar Leen startte met een vrieshuis en zelf rondreed op de heftruck, zijn we nu een toffe club van zo’n 100 man. Onze rol als bezorger van food bestellingen, met busjes die actief koelen en vriezen, is redelijk uniek in Nederland. Doordat we dit combineren met pallet transport en het inpakken en verzamelen van bestellingen in onze koude magazijnen, bieden wij klanten het complete (e-)fulfilment plaatje aan voor food. En daar zijn we trots op!

Wie we zijn

Leen startte ruim 30 jaar geleden. Een echt familiebedrijf, en dat familiebedrijf-gevoel is altijd gebleven. Zelfs toen we in 2018 zijn overgenomen door het Belgische bpost group bleek het kleinschalige, het mooie ‘wij van Menken’, gewoon bestaan. Samen met zus DynaLogic (ook onderdeel van bpost group) hebben we sinds kort onze logistieke strijdkrachten gebundeld! We leren van elkaar en van elkaars systemen. Zo verbeteren we samen.

Vanuit Zoetermeer coördineren we de hele operatie (centraal DC) en onze bezorgers sturen we aan vanuit hub Amsterdam en hub Breda.

We werken hard, écht hard, maar met een flinke portie gezonde arbeidsvreugde en gezelligheid. We borrelen graag en houden van gezellige etentjes. We vertonen hierin wel wat bourgondische trekjes.

Contact werken bij

Kom je bij ons werken?

Je kunt bij ons ook van alles worden: We hebben transportplanners, heftruckchauffeurs, klantmanagers, bezorgers en nog veel meer. Wat je bij ons echt niet zal worden is saai, daar steken wij onze hand voor in de vriescel.

Leren kun je van je collega’s -uiteraard-, maar ook door een opleiding te volgen, naar een training te gaan of via online scholing (via een platform bieden we allerlei korte opleidingen aan).

Zoals eerder gezegd vinden wij de logistiek magisch, dus daar willen we ook alles over weten. Daarom krijgt iedereen daar de ruimte voor.

Wil jij meer over ons weten? Wij vertellen je graag meer over ons mooie bedrijf. Dus stuur snel een berichtje!