Menu Sluiten

Pallet transport

Pallet transport

Pallet transport

Hoe handig is het dat je via ons bij de klanten van jouw webshop kan bezorgen én tegelijkertijd ook de groothandel en retailers kunt blijven aanleveren? Het één sluit het ander niet uit, en bij ons leiden er gelukkig een heleboel wegen naar Rome. We kunnen dit al vanaf 1 pallet inplannen.

Rolcontainers

Pallets

Next-day delivery

Actief gekoeld

Leen Menken bestelling

Bestellingen door ons op laten halen of via de voorraad uitleveren

We kunnen bestellingen bij je ophalen met ons vrachtwagen netwerk. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen dat je voorraad bij ons hebt staan. Meer weten over het opslaan van je voorraad? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.

In beide gevallen is het mogelijk om de ene dag te bestellen, waarop wij de volgende dag bezorgen.

Koppeling met jouw webshop om de bestellingen uit te lezen

Veelal wordt er door retailers en groothandelaren gebruik gemaakt van EDI. Deze module hebben we in huis plus de nodige kennis erover.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van onze webtool. Hierin kunnen bestellingen handmatig worden ingevoerd. Wanneer er sprake is van meerdere vaste bezorglocaties kunnen we zelfs een klantspecifieke omgeving aanmaken. Hier zijn jouw producten te zien en de vaste locaties/klanten kunnen daar hun bestelling plaatsen. Wij lezen deze orders ’s morgens uit. Dit kan ook wanneer je gebruik maakt van onze fulfilment diensten.

Leen Menken bezorgsvensters

Bezorgvensters

Wij bezorgen tussen 08.00 en 18.00 uur. Hierin bieden we geen kortere tijdsblokken aan. Voor groothandels en retailers is het vooral belangrijk dat je een losafspraak maakt met de expeditie. Dat doen we graag voor je.

Leen Menken helpt jou bezorgen

Wil je weten wat Leen Menken voor jou kan doen? Neem contact met ons op.

Leen Menken bezorgen